Direct contact? Bel ons: +31 (0)20 611 6688

_M3X2858_M3X2647_M3X2833

CCY breidt uit op nieuw terrein

Amsterdam, 17 augustus 2010 – Cargo Company IJmond (CCY) heeft met de verhuizing naar het bedrijventerrein aan de Corsicaweg in Amsterdam de beschikking gekregen over maar liefst 15.000 m2 grond. Die uitbreiding was hard nodig, want op het terrein aan de Radarweg (8.000 m2) was CCY uit haar jasje gegroeid. Het nieuwe terrein werd verkregen na onderhandelingen van moederbedrijf de Ter Haak Group met Haven Amsterdam. Het multimodale logistieke bedrijf staat niet stil, maar kijkt vooruit en handelt.

De 15.000 m2 op Corsicaweg 10 geeft CCY de ruimte om uit te breiden van 50 naar 200 containers per maand. Ter Haak investeert niet alleen in de oppervlakte, maar ziet ook mogelijkheden om een bredere dienstverlening aan te bieden. Door integratie van verschillende activiteiten van de Ter Haak Group op één locatie is het CCY-terrein een one-stop-shop geworden: inname, uitgifte en opslag. Er is volop ruimte om verschillende logistieke activiteiten te concentreren bij CCY. Bijkomend voordeel is dat het terrein gelegen is aan water en CCY gebruik kan maken van de kade van buurman Amsterdam Marine Terminal (AMT). Ter Haak heeft bij het Havenbedrijf aandacht gevraagd voor verbetering van het openbaar vervoer van en naar het terrein aan de Corsicaweg.

CCY helpt particulieren en bedrijven op alle mogelijke manieren bij overzees containertransport. Van het leveren van de container, het uitzoeken van een rederij, het verzorgen van douanepapieren en CSC-certificaten én het regelen van invoerheffingen. Op het nieuwe terrein worden containers gevuld met allerhande goederen, zoals huisraad, auto’s en allerhande onderdelen. Hoewel het een komen en gaan van mensen, auto’s en vrachtwagens is, houdt CCY precies in de gaten wat er zich op het terrein afspeelt.

Dankzij een wereldwijd netwerk van partners is de klant ervan verzekerd, dat containers in het land van aankomst worden ontvangen door een contactpersoon die de taal spreekt en de cultuur kent. Levering van deur tot deur of van haven tot haven, begeleidt door professionals. 

Terug naar nieuwsoverzicht

Volg Ter Haak Group!