Direct contact? Bel ons: +31 (0)20 611 6688

_MG_1474_M3X2833_MG_1204

Missie en Visie

Missie
Our goal is to ensure client satisfaction by providing premium quality solutions for all logistical challenges.

Visie
De Ter Haak Group wil de logistieke keten van en naar Amsterdam stimuleren en waar mogelijk regisseren middels haar vijf dochtermaatschappijen. Alle bedrijven richten zich op havengerelateerde logistieke activiteiten. De Ter Haak Group is centraal gelegen met o.a. zeehaven, waterwegen, spoorlijnen en de luchthaven Schiphol binnen handbereik. Samen met de eigen zee-, lichter- en coasterkades is dat een garantie voor snelle en efficiënte afhandeling van vracht.
Tevens beschikt Ter Haak over moderne terminalfaciliteiten in Amsterdam, IJmuiden en Almere. Ook zijn transportmogelijkheden per trein, met eigen vrachtwagens of barges naar allerlei bestemmingen in Europa mogelijk.Voor de Ter Haak Group het gereedschap voor het bieden van intermodale en multimodale oplossingen voor rederijen, verladers en ontvangers. Deze oplossingen zorgen voor optimalisatie van de logistieke keten. Onderdeel van de keten is ook de behandeling en opslag van lading in eigen distributiecentra en op strategische lokaties elders in Europa.

De Ter Haak Group is een familiebedrijf met bijna een eeuw ervaring in de Amsterdamse haven. Dat betekent dat er naast zakelijke betrokkenheid ook emotionele betrokkenheid is, die in onze visie een meerwaarde vormt voor de klant.

Strategie
Kwaliteit van omzet en dienstverlening gaat boven kwantiteit.
De werkmaatschappijen binnen de groep vullen elkaar dusdanig aan, dat dit leidt tot synergievoordelen. Door het bundelen van de krachten van de zusterbedrijven kunnen er (totaal) concepten op maat worden aangeboden. Alle modaliteiten kunnen deel uitmaken van een concept. De dienstverlening moet zo efficiënt mogelijk worden ingericht voor de klant.
Indien gewenst wordt de dienstverlening uitgebreid met value added logistics en warehousing.

Onze mensen op alle niveaus bepalen het succes van de Ter Haak Group. Wij streven naar een veilige en gezonde werkomgeving en bieden onze medewerkers gelijke kansen om zich verder te ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat onze organisatie altijd slagvaardig en klantgericht opereert. Onze manier van werken wordt gekarakteriseerd door een continu streven naar vernieuwing en het leveren van de beste service. Vanuit onze traditie ligt onze focus op snelle en flexibele dienstverlening, toegesneden op de behoefte van de klant. Ondernemend, creatief en betrouwbaar zijn de sleutelwoorden in al onze activiteiten. Wij beogen integer te handelen met respect voor milieu en omgeving.

Volg Ter Haak Group!